B737-800 ÉLMÉNYREPÜLÉS

Valaha is álmodott róla, hogy pilóta szeretne lenni? Központunkban egy 30 perces eligazítás és egy repülési terv elkészítését követően kipróbálhatja szimulátorunkat, mely tökéletes módja annak, hogy megtapasztalja, milyen izgalmas és magával ragadó élmény egy valódi Boeing 737-800 vezérlőelemei mögött irányítani egy repülőgépet.

Vegyen részt barátaival, családjával ezen a fantasztikus programon, vagy vásároljon ajándékutalványt, mely remek meglepetésül szolgálhat születésnapra, névnapra vagy bármely más eseményre.

Az élményrepülés során az ajándékozott megismeri a nagygépes repülés minden sajátosságát, miközben a világ számos szép táját csodálhatja meg a szimulátor teljesen valósághű pilótafülkéjében.

 

 

Élményrepülés a Boeing 737 fedélzetén – 60 perc

 

  • Tapasztalja meg a felszállás, a repülés és leszállás izgalmát
  • Válassza ki a kívánt repülőteret, időjárást és egyebeket egy professzionális oktatóval, aki végigvezeti Önt repülése során

 

Élményrepülés a Boeing 737 fedélzetén – 30 perc

  • Tapasztalja meg a felszállás, a repülés és leszállás izgalmát
  • Válassza ki a kívánt repülőteret, időjárást és egyebeket egy professzionális oktatóval, aki végigvezeti Önt repülése során.

A repülőgép vezetése hagyományos kormányszervek segítségével úgy történik, hogy a repülőgép vezetője minden esetben rendelkezik a végső döntés és beavatkozás lehetőségével felülbírálva a repülőgép által javasolt repülési pályát és teljesítményt is.

A résztvevők száma

2 fő + 1 kísérő

Korhatár

16 éves kortól javasolt

Egyéb feltételek, információk

Előzetes bejelentkezés szükséges, a szimulátor hétfőtől péntekig 10 és 16 óra között foglalható. További információkért kérjük, küldje el e-mailjét a sim@pharmaflight.hu  címre.