EXIM Díj a Pharma-Flight Nemzetközi Tudományos és Szolgáltató Központnak

Az EXIM partnereinek és ügyfeleinek részvételével megrendezett EXIM Gálán a hitelintézet díjazta a 2014. évi kiemelkedő eredményeket elérő kereskedelmi banki partnereit és ügyfeleit.

Az EXIM a 2014-es évet is sikerrel – több mint 500 milliárd forint értékű hitelállománnyal és mintegy 630 milliárd forintos mérlegfőösszeggel – zárta. Az EXIM hitelintézeti partnereinek, együttműködő szervezeteinek és ügyfeleinek részvételével megrendezett EXIM Gálát Íjgyártó István, a Külgazdasági és Külügyminisztérium államtitkára nyitotta meg, aki köszöntő beszédében elmondta: az elmúlt egy évben a megújult külgazdasági és külügyi struktúrában jelentős feladatok hárultak az EXIM-re, az eredmények és exportsikerek bővítéséhez pedig továbbra is szükség lesz a vállalkozások elkötelezettségére és dinamizmusára a külpiacokon való érvényesüléshez.

Az eseményen Íjgyártó István és Urbán Zoltán átadta az EXIM Díjakat, ahol elismerésben részesültek az ügyfelek azokért az exportkapacitásokat és munkahelyeket teremtő, nemzetgazdasági szempontból is kiemelkedő fejlesztésekért és beruházásokért, melyek az EXIM finanszírozásában vagy kockázatvállalásával valósultak meg. A Pharma-Flight Nemzetközi Tudományos és Szolgáltató Központ az „EXIM Projektfinanszírozás 2014” Díját vehette át.

exim.hu