Stressz csökkentő program

Napjainkban a légiipar robbanásszerű fejlődésének hatására egyre nagyobb számú személyzetre van szükség a légiközlekedésben, ami azzal a nem kívánatos jelenséggel jár, hogy egyre több feladatot kell egyre rövidebb idő alatt, egyre kevesebb, és egyre idősödő szakszemélyzettel végrehajtani. Ez rendkívül megterhelő számukra, ami a stressz állandósuló jelenlétét vonja maga után.

A stressz és a fáradtság különböző szintű kombinációja meghatározó szerepet játszik az emberi hibákból adódó események kialakulásában. Befolyásolja többek között a reakcióidőt, a helyzetfelismerést, a helyes döntés meghozatalát és annak végrehajtását.

 

 

PHARMAFLIGHT Stressz Csökkentő Program (PSLP)

A program a legmagasabb szakmai követelményeket kielégítő légiirányítók, légiszemélyzet, illetve a folyamatosan kiemelkedő teljesítményt igénylő, stresszes területeken dolgozó szakemberek és az egészségüket megőrizni kívánó emberek számára nyújt támogatást az optimális fizikai, pszichikai, valamint élettani állapot kialakításához és megtartásához, valamint a munkájuk során előforduló váratlan események professzionális módon történő kezeléséhez.

 

A PSLP program keretében végzett vizsgálatok célja minél komplexebb kép kialakítása a vizsgált személyről a testalkat, testösszetétel, élettani és pszichés jellemzők minősítésével.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, úgy további információért küldje meg igényét a med@pharmaflight.hu címre.