Szimulátor

A320 FFS LEVEL D

C172 FNPT II

B737 SZIMULÁTOROS GYAKORLÁS PILÓTÁK SZÁMÁRA

A légitársaságok képzési technológiájának és nemzetközi szabványainak követése érdekében a PHARMAFLIGHT Zrt. korszerű képzési létesítményt épített fel, amelyben két fejlett repülési szimulátor található: egy Airbus 320-200 típusú Full Flight Simulator (FFS), CS-FSTD A Level D szint, CFM56-5B4 és IAE V2527-A5 hajtómű verzióval, mely képzések, vizsgák és gyakorlások végrehajtására áll rendelkezésre. Az Innovációs és Technológiai Minisztérium, a 1178/2011/EU bizottsági rendelete alapján, az A320-200 típusú szimulátorunk Repülésszimulációs Oktatóeszköz Minősítő Bizonyítvánnyal rendelkezik, továbbá teljesíti az ORA részben előírt, a műszaki adataiban szereplő minősítési követelményekkel, ezáltal vezető szerepet tölt be a pilótaképzésben, a Közép-Európai térségben.

A320 FFS LEVEL D szimulátor rendelkezik:

 • az AMST-AVIATION B.V. által fejlesztett szimulációs szoftverrel
 • 200×45˚betekintési szöggel rendelkező tükörrendszerrel
 • nagyfelbontású projektorokkal
 • elektro-pneumatikus mozgató mechanizmussal
 • Elektromos Control Loading rendszerrel
 • könnyen használható instruktori felület (igény szerint ingyenes IOS képzéssel)
 • oktatók és a pilóták számára tablet elhelyezést biztosító résszel (iPad és Surface Pro készülékek)
 • az oktató számára integrált USB töltőállomással – Apple és Android készülékekhez

Szimulátorközpontunkat azzal a szándékkal is nyitottuk meg, hogy a repülés iránt fogékony és érdeklődő nagyközönség számára, lehetővé tegyük a nagygépes utasszállító repülés kulisszatitkaiba való bepillantást. A Boeing 737 szimulátor ideális választásnak bizonyult céljaink elérése érdekében. A Boeing 737-800 szimulátorban ülve, a nagyfelbontású képernyőkön megtapasztalható a különböző időjárási körülmények, és hogy ezek miként befolyásolják a repülést, hallható a valódi repülési irányítás hangok, valamint a felszállás és a leszállás körülményei a választott repülőtéren. Szimulátorunkat elsősorban gyakorlásra, pilóták számára és a repülés adta lehetőségek megismerésére ajánljuk. A B737-800 szimulátor alkalmas valamennyi típusspecifikus eljárás gyakorlására, így segítséget nyújthat egy légitársasági felvételre való felkészülésben, illetve a már és a  típuson megszerzett ismeretek felfrissítésében, annak naprakészen tartásában.

B737-800 szimulátor rendelkezik:

 • EASA FTD 2 szinten megfeleltethető szimulációs modellel
 • TRANSAS AURORA IG grafikus rendszerrel
 • 200×45˚betekintési szöggel rendelkező tükör rendszerrel
 • könnyen használható instruktori felülettel (igény szerint ingyenes IOS képzéssel)
 • elektromos Control Loading rendszerrel

A320 FFS LEVEL D

Jelentkezzen egyénileg, vagy csoportosan szimulátor használatra, vizsgáztatóján keresztül és vegye igénybe az A320-200 Full – Flight szimulátorunkat!

 

Egyéni megrendelés:

300 EUR+Áfa/óra

Csoportos megrendelés:

230 EUR+Áfa/óra
(legalább 6 fő, egy időben történő jelentkezése esetén)

A szimulátor bérlését oktatói/vizsgáztatói tanúsítással rendelkező pilóta kezdeményezheti, a kért időpontot megelőzően legalább 10 nappal.

Ajánlatunk 2022. december 31-ig érvényes!

 

Az ár tartalmazza:

A szimulátor személyzet nélküli bérlését, a briefing szoba használatát a szimulátor session előtt (1,5 óra) és után (1 óra), valamint az oktató/vizsgáztató számára kötelező tájékoztatást a szimulátor működtetését illetően.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, úgy az időponttal kapcsolatosan küldje meg igényét a sim@pharmaflight.hu címre.

Levelébe kérjük, tüntesse fel az alábbiakat:

 • Oktatók/vizsgáztatók adatai (név, telefonszám, e-mail cím)
 • Oktatott pilóták adatai (név, telefonszám, e-mail cím)
 • Személygépjárművek rendszámai (a zökkenőmentes bejutás érdekében)

Szeretnénk tájékoztatni, hogy központunkban első osztályú orvosi minősítésének (Class 1 Medical Certificate) meghosszabbítására is lehetőség van. Érdeklődni és vizsgálatra jelentkezni a med@pharmaflight.hu e-mail címen lehet.

Igényel-e szállást?

A szimulátor igénybevétele során, töltse el nálunk kellemesen az idejét és vegye igénybe szállodai szolgáltatásunkat.

Épületünkben, 20 szoba áll rendelkezésre az ide látogatóknak, ahol többek között alvásvizsgálatra is lehetőség van. A szobák felszereltsége és kialakítása ideális a tanulásra és a pihenésre is.

C172 FNPT II

Az újonnan érkezett Cessna C172 FNPT II szimulátorunkat 2020. augusztusától használhatják a központunkba látogatók. A C172 típusú FNPT II eljárásgyakorló szimulátorunkat elsősorban az egymotoros műszerképzésben résztvevő pilóták számára ajánljuk, akik elméleti tudásukat ültethetik át a gyakorlatba, mielőtt valós légijárművön repülnének.

 

A szimulátor alkalmas:

 • szakmai repülési tapasztalat és repüléstudományi oktatásra
 • a repülőgép pilótafülke megismerésére
 • a repülőgép-szimulátor megismerésére és üzemeltetésre
 • az IFR műszeres repülési ismeretek elsajátítására
 • a vizuális repülési VFR ismeretek elsajátítására
 • oktatási és kutatási munkára

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, úgy a foglalással és időponttal kapcsolatosan küldje meg igényét a sim@pharmaflight.hu címre.

B737 SZIMULÁTOROS GYAKORLÁS PILÓTÁK SZÁMÁRA

Látogatóink megismerhetik, hogyan repülnek a légi járművek, hogyan reagálnak a repülési irányítás alkalmazására, más repülőgép rendszerek hatásaira, és hogyan reagálnak a repülőgépek olyan külső tényezőkre, mint a levegő sűrűsége, turbulencia, szélnyírás, felhő, csapadék.

A B737-800 szimulátor alkalmas valamennyi típusspecifikus eljárás gyakorlására, így segítséget nyújthat egy légitársasági felvételeire való felkészülésben, illetve a már típuson megszerzett ismeretek felfrissítésében, naprakészen tartásában.

Professzionális szimulátorunkon teljes körűen elsajátíthatók a típusfüggő vezetéstechnikai alapismeretek, a szituációs gyakorlatok pedig nagyban hozzájárulnak a repülőgép-vezetők készségfejlesztéséhez.

Kérje árajánlatunkat még ma!

 

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, úgy a foglalással és időponttal kapcsolatosan küldje meg igényét a sim@pharmaflight.hu címre.