Szimulátor

A320 FFS LEVEL D

C172 / 182 RG FNPT II

B737 SZIMULÁTOROS GYAKORLÁS PILÓTÁK SZÁMÁRA

B737 ÉLMÉNYREPÜLÉS

A légitársaságok képzési technológiájának és nemzetközi szabványainak követése érdekében a PHARMAFLIGHT Zrt. korszerű képzési létesítményt épített fel, amelyben két fejlett repülési szimulátor található: egy Airbus 320-200 típusú Full Flight Simulator (FFS), CS-FSTD A Level D szint, CFM56-5B4 és IAE V2527-A5 hajtómű verzióval, mely képzések, vizsgák és gyakorlások végrehajtására áll rendelkezésre. Az Innovációs és Technológiai Minisztérium, a 1178/2011/EU bizottsági rendelete alapján, az A320-200 típusú szimulátorunk Repülésszimulációs Oktatóeszköz Minősítő Bizonyítvánnyal rendelkezik, továbbá teljesíti az ORA részben előírt, a műszaki adataiban szereplő minősítési követelményekkel, ezáltal vezető szerepet tölt be a pilótaképzésben, a Közép-Európai térségben.

A320 FFS LEVEL D szimulátor rendelkezik:

 • az AMST-AVIATION B.V. által fejlesztett szimulációs szoftverrel
 • 200×45˚betekintési szöggel rendelkező tükör rendszerrel
 • nagyfelbontású projektorokkal
 • elektro-pneumatikus mozgató mechanizmussal
 • Elektromos Control Loading rendszerrel
 • könnyen használható instruktori felület (igény szerint ingyenes IOS képzéssel)
 • oktatók és a pilóták számára Tablet gép elhelyezést biztosított résszel (iPad és Surface Pro készülékek)
 • az oktató számára integrált USB töltő állomással – Apple és Android készülékekhez

A320D tanusítvány

Szimulátor központunkat azzal a szándékkal is nyitottuk meg, hogy a repülés iránt fogékony és érdeklődő nagyközönség számára, lehetővé tegyük a nagygépes utasszállító repülés kulisszatitkaiba való bepillantást. A Boeing 737 szimulátor ideális választásnak bizonyult céljaink elérése érdekében. A Boeing 737-800 szimulátorban ülve, a nagyfelbontású képernyőkön megtapasztalható a különböző időjárási körülmények, és hogy ezek miként befolyásolják a repülést, hallható a valódi repülési irányítás hangok, valamint a felszállás és a leszállás körülményei a választott repülőtéren. Szimulátorunkat elsősorban gyakorlásra, pilóták számára és a repülés adta lehetőségek megismerésére ajánljuk. A B737-800 szimulátor alkalmas valamennyi típusspecifikus eljárás gyakorlására, így segítséget nyújthat egy légitársasági felvételeire való felkészülésben, illetve a már típuson megszerzett ismeretek felfrissítésében, naprakészen tartásában.

B737-800 szimulátor rendelkezik:

 • EASA FTD 2 szinten megfeleltethető szimulációs modellel
 • TRANSAS AURORA IG grafikus rendszerrel
 • 200×45˚betekintési szöggel rendelkező tükör rendszerrel
 • könnyen használható instruktori felülettel (igény szerint ingyenes IOS képzéssel)
 • elektromos Control Loading rendszerrel

A320 FFS LEVEL D

Jelentkezzen egyénileg, vagy csoportosan szimulátor használatra, vizsgáztatóján keresztül és vegye igénybe az A320-200 Full – Flight szimulátorunkat!

 

Egyéni megrendelés:

300 EUR+Áfa/óra
250 EUR+Áfa/óra*

*kizárólag COVID-19 koronavírus járvány okozta létszámleépítések során munkájukat elvesztett pilóták számára

Csoportos megrendelés:

230 EUR+Áfa/óra
(legalább 6 fő, egy időben történő jelentkezése esetén)

A szimulátor bérlését oktatói/vizsgáztatói tanúsítással rendelkező pilóta kezdeményezheti, a kért időpontot megelőzően legalább 10 nappal.

Ajánlatunk 2021. június 30-ig érvényes!

 

Az ár tartalmazza:

A szimulátor személyzet nélküli bérlését, a briefing szoba használatát a szimulátor session előtt (1,5 óra) és után (1 óra), valamint az oktató/vizsgáztató számára kötelező tájékoztatást a szimulátor működtetését illetően.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, úgy az időponttal kapcsolatosan küldje meg igényét a sim@pharmaflight.hu címre.

Levelébe kérjük, tüntesse fel az alábbiakat:

 • Oktatók/vizsgáztatók adatai (név, telefonszám, e-mail cím)
 • Oktatott pilóták adatai (név, telefonszám, e-mail cím)
 • Személygépjárművek rendszámai (a zökkenőmentes bejutás érdekében)

Szeretnénk tájékoztatni, hogy központunkban első osztályú orvosi minősítésének (Class 1 Medical Certificate) meghosszabbítására is lehetőség van. Érdeklődni és vizsgálatra jelentkezni a med@pharmaflight.hu e-mail címen lehet.

Igényel-e szállást?

A szimulátor igénybevétele során, töltse el nálunk kellemesen az idejét és vegye igénybe szállodai szolgáltatásunkat.

Épületünkben, 20 szoba áll rendelkezésre az ide látogatóknak, ahol többek között alvásvizsgálatra is lehetőség van. A szobák felszereltsége és kialakítása ideális a tanulásra és a pihenésre is.

C172 / 182 RG FNPT II

Az újonnan érkezett Cessna C172/182 FNPT II szimulátorunkat 2020. augusztusától használhatják a központunkba látogatók. A C172/ 182 RG típusú FNPT II eljárásgyakorló szimulátorunkat elsősorban az egymotoros műszerképzésben résztvevő pilóták számára ajánljuk, akik elméleti tudásukat ültethetik át a gyakorlatba, mielőtt valós légijárművön repülnének.

 

A szimulátor alkalmas:

 • szakmai repülési tapasztalat és repüléstudományi oktatásra
 • a repülőgép pilótafülke megismerésére
 • a repülőgép-szimulátor megismerésére és üzemeltetésre
 • az IFR műszeres repülési ismeretek elsajátítására
 • a vizuális repülési VFR ismeretek elsajátítására
 • oktatási és kutatási munkára

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, úgy a foglalással és időponttal kapcsolatosan küldje meg igényét a sim@pharmaflight.hu címre.

B737 SZIMULÁTOROS GYAKORLÁS PILÓTÁK SZÁMÁRA

Látogatóink megismerhetik, hogyan repülnek a légi járművek, hogyan reagálnak a repülési irányítás alkalmazására, más repülőgép rendszerek hatásaira, és hogyan reagálnak a repülőgépek olyan külső tényezőkre, mint a levegő sűrűsége, turbulencia, szélnyírás, felhő, csapadék.

A B737-800 szimulátor alkalmas valamennyi típusspecifikus eljárás gyakorlására, így segítséget nyújthat egy légitársasági felvételeire való felkészülésben, illetve a már típuson megszerzett ismeretek felfrissítésében, naprakészen tartásában.

Professzionális szimulátorunkon teljes körűen elsajátíthatók a típusfüggő vezetéstechnikai alapismeretek, a szituációs gyakorlatok pedig nagyban hozzájárulnak a repülőgép-vezetők készségfejlesztéséhez.

Kérje árajánlatunkat még ma!

 

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, úgy a foglalással és időponttal kapcsolatosan küldje meg igényét a sim@pharmaflight.hu címre.

B737 ÉLMÉNYREPÜLÉS

Valaha is álmodott róla, hogy pilóta szeretne lenni? Központunkban egy 30 perces eligazítás és egy repülési terv elkészítését követően kipróbálhatja szimulátorunkat, mely tökéletes módja annak, hogy megtapasztalja, milyen izgalmas és magával ragadó élmény egy valódi Boeing 737-800 vezérlőelemei mögött irányítani egy repülőgépet.

Vegyen részt barátaival, családjával ezen a fantasztikus programon, vagy vásároljon ajándékutalványt, mely remek meglepetésül szolgálhat születésnapra, névnapra vagy bármely más eseményre.

Az élményrepülés során az ajándékozott megismeri a nagygépes repülés minden sajátosságát, miközben a világ számos szép táját csodálhatja meg a szimulátor teljesen valósághű pilótafülkéjében.

 

 

Élményrepülés a Boeing 737 fedélzetén – 60 perc

 

 • Tapasztalja meg a felszállás, a repülés és leszállás izgalmát
 • Válassza ki a kívánt repülőteret, időjárást és egyebeket egy professzionális oktatóval, aki végigvezeti Önt repülése során

 

Élményrepülés a Boeing 737 fedélzetén – 30 perc

 • Tapasztalja meg a felszállás, a repülés és leszállás izgalmát
 • Válassza ki a kívánt repülőteret, időjárást és egyebeket egy professzionális oktatóval, aki végigvezeti Önt repülése során.

A repülőgép vezetése hagyományos kormányszervek segítségével úgy történik, hogy a repülőgép vezetője minden esetben rendelkezik a végső döntés és beavatkozás lehetőségével felülbírálva a repülőgép által javasolt repülési pályát és teljesítményt is.

A résztvevők száma

2 fő + 1 kísérő

Korhatár

16 éves kortól javasolt

Egyéb feltételek, információk

Előzetes bejelentkezés szükséges, a szimulátor hétfőtől péntekig 10 és 16 óra között foglalható. További információkért kérjük, küldje el e-mailjét a sim@pharmaflight.hu  címre.